Top

MYH winkel

Dé winkel voor unieke en bijzondere handmade producten,   


In mijn winkeltje vind je unieke producten.
leuke gerestylde meubeltjes en tweedehands woonaccessoires.
Het winkeltje is te vinden in de zijstraat van voorstraat west, Grote Spuistraat 4a. Vanaf de voorstraat zie je al een hoop leuke spullen voor de pui staan. Van donderdag t/m zaterdag ben ik open. Klik hier voor de openingstijden

Kom je gezellig een kijkje nemen in mijn winkeltje, hier kun je rustig rond neuzen met een lekker kopje koffie of thee.

In de MYH winkel ben je niet alleen welkom om heerlijk rond te neuzen, maar je kunt hier ook lekker creatief bezig zijn. Er is in de winkel plek voor ongeveer 8 personen. Of wil je eens een keer rustig komen neuzen met vriendinnen? Dan kan je één van de besloten avond evenementen boeken. En voor de kleintjes is er ook wat leuks te doen! lees hier onder wat er zoal te doen is

Workshops:
Op  donderdag en vrijdagavond, zaterdag middag of avond kunnen er ook workshops geboekt worden en wil je zondag overdag komen dan kun je er ook een heerlijke high-tea erbij bestellen.

Kinderfeestjes:
Zoon of dochter binnenkort jarig? Vier dan het feestje bij Studio MYH.
Er is plek voor 8 kinderen en mogen als ze dat willen verkleed naar Studio MYH komen. Kijk voor meer info onder kinderfeestje boven aan de pagina

Besloten winkel avond:
Via Facebook kun je, je aanmelden voor één van de gezellige besloten winkel avonden. Deze avonden zijn op vrijdagavond of zaterdagavond. Op zo'n avond kun je rustig rond kijken met vriendinnen onder een genot van een hapje en een drankje. Op deze avond krijg je ook een kleine goodybag mee naar huis. Op deze avonden shop je met 10%korting. Hou de Facebookpagina in de gaten voor de datums!

Meubeltjes op maat:
Naast de verkoop van gerestylde meubeltjes kun je ook je eigen meubeltjes laten restylen door mij. Voor meer informatie klik hier


Een winkeltje met een verleden:


Het winkelpandje is erg knus en ligt wat lager dan het straatniveau.
1 November 2017 ben ik open gegaan en heb in het begin veel mensen over de vloer gehad die iets konden vertellen over dit pand.
Zo was er ook een man die mij vertelde dat dit pand vroeger de woonkeuken van de boven woning is geweest. En dat die hier met zijn eerste liefde aan de keuken tafel gezeten heeft. Een winkel pand met een verleden :)

De winkel is gevestigd op de Grote Spuistraat 4a in Dordrecht.
De grote spuistraat is een gezellig straatje om eens te komen winkelen.
Zo hebben we een heerlijk, echt italiaans eettentje Piacere Italiano die aan het begin van de straat zit.
Vanuit daar loop je zo tegen het lichtpaleis Van der Knaap
We hebben zelfs een beroemde tattoshop zitten in de straat!
 TattooMick.
Er zijn verschillende kappers in onze straat en een nagelstudio. En bij Holster koop je al je schrijfwaren,bloknoten en paperclips.
We hebben zelfs een kleine kruidenier Pamir Markt en twee slagers Slagerij A.P. Verkerk en De Smokerie.
Kleding shoppen kun je ook gewoon bij ons in de straat. Bij Jojo Jeans vindt je de nieuwste spijkerbroeken. En de sporters onder ons kunnen te recht bij Joka Sport Dordrecht.
En ben je opzoek naar heerlijke wierook en kleine cadeautjes? Dan moet je echt eens naar Nessy’s way!
Zo zie je De Grote Spuistraat heeft veel te bieden voor een gezellig middagje winkelen!


Hoop je eens te zien in mijn unieke winkeltje!


Volg mij via