Top

Annie Sloan Chalk Paint™ Aubusson Blue

  • Annie Sloan Chalk Paint™ Aubusson Blue
29,50
per stuk


Aubusson Blue is genoemd naar en geinspireerd op het prachtige diepe grijs blauw in Aubusson kleden van de 18e en 19e eeuw in Frankrijk. Het is een elegante kleur die met veel kleuren goed combineert en in divere interieurstijlen past. 


Grondverf en schuren niet nodig? Echt waar!

Chalk Paint™ hecht op bijna elke ondergrond. Het is dus bijna nooit nodig om te schuren en te gronden. Oude was-, verf of vernislagen hoeven niet verwijderd te worden. Je kunt dus direct aan het leuk werk beginnen! De verf hecht op plastic, steen, hout en metaal.Op dit moment verkrijgbaar bij Studio MYH in twee maten: 

1000 ml (voor ca. 13m²)
120 ml (voor ca 1,5m²)


De 250 ml (voor ca. 3m²) is op bestelling via de mail verkrijgbaar. Hou er rekening mee dat de verzendtijd langer is dan 3 werkdagen. Bestel hier de 250 ml (voor ca. 3m²) infostudiomyh@gmail.com onder vermelding van Old White 250 ml

 Maandag - vrijdag vóór 15:00 uur besteld. Zelfde dag nog verstuurd**
 Gratis bezorgd in Dordrecht
 Bij besteding van €50,- gratis bezorgd
 Verzendkosten
Pakket Nederland: Vast tarief €6,95 incl. verzekerd verstuurd.
Ben je niet thuis? Het pakket wordt twee keer aangeboden,
na de twee de keer wordt het pakket weer terug gestuurd.
Voor ontvangst moet altijd getekend worden.

Heb je een klacht over de verf?

Heel vervelend als de verf niet aan je verwachtingen voldoet. Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn vraag ik je om contact op te nemen via het contact formulier. Deze vindt je onder aan de website bij ik heb een klacht Ik neem dan z.s.m contact met je op.


Artikelnummer: 004
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over