Home » Mijn Blogs » Nieuwe uitstraling website en nieuwe ontwikkelingen winkel

Nieuwe uitstraling website en nieuwe ontwikkelingen winkel

Gepubliceerd op 10 augustus 2019 om 14:03

De nieuwe website staat weer online! Heb tot nu toe alleen de Annie Sloan producten op de site staan. Mijn eigen producten ben ik aan het uitzoeken wat blijft en wat weg gaat. Ik ben druk bezig om de winkel te vullen met andere producten. En er wordt nog iets toe gevoegd in de winkel waar ik heel vrolijk van wordt. Maar dat hou ik nog even geheim. Ben nog vol bezig met de uitwerking en de uitbreiding kost ook geld dus moet dit langzaam opbouwen :).

 

Kan wel verklappen dat ik een leuke samenwerking aangegaan ben met het theewinkeltje. Zij verkopen mooie pure thee en koffie soorten. Ik ga binnenkort hun thee en koffie verkopen in mijn thee en koffie voorraadpotten! En er zit ook nog een leuke na vul actie bij!

Ik zeg, hou de Facebookpagina in de gaten! Daar komen de potten vanzelf voorbij!

 

Verder komen er weer wat nieuwe producten eraan en neem ik afscheid van wat oude producten. De producten die eraan komen zijn nog wel steeds handgemaakt of bewerkt, maar wil nu meer wat functionele producten gaan aanbieden, zoals leuke serviezen, meer voorraadpotten, bewerkte pollepels enz. 

De kinderproducten worden alleen via de site verkocht en mijn werkplek verhuisd weer naar huis. de werkplek in de winkel krijgt een nieuwe functie.

 

Druk bezig dus met alles en hoop dat ik alles kan doen in een korte tijd.  Ik hou je op de hoogte!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Christina
een jaar geleden

Ik zie geen webshop artikelen om te kopen. Klopt dat? Of doe ik iets niet goed?