Home » Mijn Blogs » Waar de ene deur sluit, opent er wwer een ander met nog meer mogelijkheden!

Waar de ene deur sluit, opent er wwer een ander met nog meer mogelijkheden!

Gepubliceerd op 13 september 2019 om 18:13

Ik liep er al een tijdje over te denken, maar om het echt te gaan doen vond ik nog al moeilijk. En omdat ik zo aan het twijfelen was, was ik toch weer druk met plannen bezig om te kijken of dat misschien wat meer klanten naar de winkel zou halen. Het idee dat ik had was goed, maar ging ook weer wat geld kosten. En daar liep ik een beetje tegen aan te hikken. Wat ik nu doe bij mensen thuis komen vind ik ook leuk om te doen en er weer op uit trekken naar leuke markten mis ik toch ook wel een beetje. 

Dus naar veel voor en nadelen tegen elkaar gezet te hebben, heb ik twee weken geleden uiteindelijk besloten om d knoop door te hakken en een punt achter de winkel te zetten en met frisse moet verder te gaan met de webshop.

Helaas was mijn verf aanbieder daar niet zo blij mee. Ik heb echt geen seconden eraan gedacht dat dit een probleem zou vormen. Verkoop is verkoop toch? Maar goed helaas moet ik dus ook stoppen met de verf, maar niet getreurd ben al op zoek naar een andere aanbieder en er springt er 1 boven uit! Het is nog even afwachten of dit ook echt doorgaat, maar hoop het wel!

 

En ja de markten. Nooit gedacht dat ik die nog eens zou gaan missen hahaha.

Het was niet altijd leuk hoor. de avond voor vertrek de auto inladen met spullen, heel vroeg je bed uit om op tijd aan te komen bij de markt. Als een gek de auto uitladen, parkeerplekje vinden en dan als een gek die kraam in orden maken. en als het weer dan ook een 

beetje tegen zat had je helemaal een baal dag! Na afloop alles weer inpakken, auto weer vol laden en naar huis rijden. thuis nog even snel eten en dan gezellig in de avond al die spullen weer uit laden.

Maar gelukkig ook heel veel lol gehad samen met mijn zusje en de buurvrouw. 
Dit keer wil ik het wel anders aan gaan pakken. Hoe hou ik nog even geheim ;) En of het me aan komend jaar al gaat lukken weet ik ook nog niet, maar het gaat komen en dat staat vast!

 

Dit jaar doe ik het nog even lekker rustig aan en pak ik langzaam de draad weer op.
Nu eerst de winkel leeg en schoon opleveren en dit mooie avontuur afsluiten.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.