Top

Workshop vazen knopen

  • Workshop vazen knopen
  • Workshop vazen knopen
  • Workshop vazen knopen
50,00
per pesoon


Zin om eens iets heel anders te gaan doen met een groep vriendinnen, familie of collega's? Dan is deze workshop precies wat je zoekt!

Standaard workshop geen vaste datums geef zelf je datum door: 
Vazen Knopen

Deze workshop is van maandag t/m zondag  te boeken.
maandag t/ vrijdag vanaf: 18:00-22:00 
Zondag vanaf: 12:00- 18:00

Duur: 2 x 3uur  doordeweeks en boek je op zondag dan is het 1 keer 6 uur achter elkaar. (met kleine pauzes)
Maximaal:  8 personen (grotere groepen in overleg)
Prijs: €50 prijs is voor twee avonden of 1 zondag incl. Koffie, thee, limonade, wat lekkers en materialen excl. de vaas die neem je zelf mee.

Omschrijving:

Avond 1:

Op deze avond laat ik je zien wat voor knopen je kunt gebruiken om je vaas te versieren. We maken wat proefjes zo leer je verschillende knopen uit. Uit deze proefjes kies je een knoop uit waarmee je,je vaas wil bewerken. Het is natuurlijk ook mogelijk om alle knoop technieken te gebruiken. die vrijheid heb je zelf. Als er deze avond nog tijd is om een beginstuk op je vaas te zetten mag je hier aan beginnen. Deze avond krijg je een goodybag mee met touw, houtjes en een beschrijving van de knopen om thuis nog wat te oefenen.

Avond 2:

Deze avond ga je de knooptechniek op je vaas zetten.
En kun je hem nog af stijlen met accessoires.

Allebei de avonden wordt je ontvangen met koffie, thee en wat lekkers. gedurende de avond staat er een tafel klaar waar je zelf koffie,thee of fris kunt pakken. tussen door komen er ook nog wat hapjes op tafel te staan.

Extra info:
Bestel je de workshop voor zondag dan wordt er een high-tea vooraf gehouden. wat over blijft wordt onder de workshop op tafel gezet. Er wordt die dag geen extra hapjes gemaakt.

Komen er mensen mee met allergieën? Of houd er iemand niet van vlees of vis? Vermeld dit dan even in het opmerking vak bij je bestelling.

De winkel is niet erg groot. Scootmobielen kunnen niet naar binnen helaas. Kom je met een rollator of rolstoel geef dit dan even aan dan zorg ik ervoor dat er genoeg ruimte is om te bewegen. Let op er is wel een wc aanwezig maar die is heel klein weinig beweeg ruimte er kan geen rolstoel in.

Tot gauw!

Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over